donderdag 7 mei 2020

Geen andere naam



Er is geen andere naam op deze wereld, die zoveel heeft veranderd in de wereld geschiedenis. Er is geen andere naam, die recht heeft gezet voor het onrecht wat er tussen God en Zijn kroon, de mens instaat. (Jesaja 52:13 - 53:12)
Er is geen andere naam, waardoor er vergeving is voor jouw 'onvergefelijke' zonde en die van de ander. Er is geen andere naam, waardoor verslavingen, angsten en depressies moeten wijken en plaatsmaken voor vreugde, vrijheid en vrede. (Jesaja 61)
Er is geen andere naam gegeven in de hemel en op de aarde, waardoor de koers van jouw eeuwige bestemming bijgesteld kan worden. Jezus zegt het zelf in Johannes 3:16 dat geloof in Hem, je overzet van eeuwig gescheiden zijn van God, naar een hoopvolle toekomst door Jezus met God als jouw Vader. . (Jeremia 29:11)
Er is geen andere naam in de hemel en op de aarde, waardoor jij als erfgenaam deel krijg aan de hemelse beloften. Er is geen andere naam, waarvoor mensen uit alle eeuwen, naties en talen, hun knie zullen buigen en belijden dat Hij Heer is. (Filippenzen 2:9-11)
Jezus zegt : "Ik ben de Weg, de Waarheid en het Leven, niemand komt tot de Vader dan door Mij." - Johannes 14:6
Zijn Naam heeft het hoogste gezag om ons vrij te spreken van alle schuld en zonde. Romeinen 5:1 en 10 spreekt er over dat God ons vrijspreekt, waardoor wij door Jezus Zijn vriendschap in ons leven kunnen ontvangen.
Het is Gods aanbod voor jou, dat door de Naam van Jezus er verzoening en vergeving is, en jij als een vrij mens mag leven. Zonder schuld en schaamte God, de ander en jezelf in de ogen kan kijken. Door de Naam van Jezus mag je Zijn aanbod aannemen. Wat doe jij?

Geen opmerkingen: