donderdag 7 mei 2020

Zoek je naar rust en een zinvol bestaan?



Psalm 37 laat geweldige beloften zien, ongeacht de tijd en omstandigheid waarin je bent. Het geeft je richtlijnen om met een opgeruimd hart en vertrouwen door het leven te gaan.
1. Erger je niet aan mensen om je heen, maar vertrouw op God en zoek je geluk bij Hem. Dan zal Hij je geven wat jouw hart naar verlangt.
2. Leg je leven in Gods hand en blijf kalm en verwacht de Heer. Als je je onderwerpt aan Wie hij is, zul je merken dat Hij je een overvloedig leven geeft.
3. God trekt het jouw lot aan omdat Hij weet wat je overkomt. Geef je teleurstelling over aan Hem en Hij wil voorzien in deze moeilijke tijd in wat jij nodig hebt.
4. Gods advies voor jou is: "Mijd het kwade en doe het goede." en zegt ook : "Vestig je hoop op de HEER en blijf op de weg die Hij wijst." De getuigenissen, in Zijn Woord en door de eeuwen heen is dat Hij Zijn trouw aan jou zal laten zien.
5. Zijn getuigenis over Wie God is: "De HEER heeft altijd geholpen en bevrijd, degene die op Hem vertrouwt, zijn /haar leven in Gods hand legt, je het kwade mijdt en het goed wil doen". Hij is barmhartig en vergeeft. omdat Hij ons kent en weet wat we nodig hebben.
Ook vandaag nodigt de Heer jou uit om in te gaan op Zijn aanbod.

Geen opmerkingen: